FORGOT YOUR DETAILS?

Welkom bij Diving Javea

Duiken met kwaliteit

Welkom bij Diving Javea

Duiken met kwaliteit

Welkom bij Diving Javea

Duiken met kwaliteit

PREV
NEXT

We zijn trots op onze kwaliteit van dienstverlening, “Duiken met kwaliteit” is ons motto. Diving Javea is al meer dan 10 jaar een eersteklas duik-en trainingsfaciliteit.

Welkom op de website van Diving Javea

Kom en neem deel aan een duik, of schrijf je in voor een PADI-of IANTD-cursus om je duikmogelijkheden te verbeteren of uit te breiden-misschien om dieper te duiken, veilig wrakken te bezoeken of misschien langer te duiken met verrijkte lucht.

We zijn trots op onze kwaliteit van dienstverlening, “duiken met kwaliteit” is ons motto. Het duiken in Javea is al meer dan 10 jaar een eersteklas duik-en Diver-trainingsfaciliteit aan de prachtige Costa Blanca, halverwege tussen Alicante en Valencia.

Ons enige doel en focus is uw veiligheid en het bieden van Quality of service op al onze duikexcursies en PADI-cursussen, evenals het garanderen van uw maximale plezier bij een keuze aan duikexpedities naar lokale duiklocaties.

Houd er rekening mee dat om overal in Spanje te duiken, het verplicht is om een duikverzekering en een geldig medisch attest van uw arts te hebben.  Wij kunnen u voorzien van DAN duikverzekering van 1 dag tot 1 jaar.

We kunnen een verscheidenheid aan snorkel-en duikexcursies bieden voor verschillende ervaringsniveaus en kunnen deskundige trainingen voor u bieden, ongeacht uw niveau, van beginner op zoek naar uw eerste onderdompeling tot technische duiker veteranen die op zoek zijn naar een verkenning de grotten en wrak locaties langs de Javea kustlijn. Bekijk onze website voor meer informatie of als u met ons wilt praten over uw duik-en trainingsvereisten, dan helpen wij u graag…

Medical Certificate

Houd er rekening mee dat om overal in Spanje te duiken, het verplicht is om een geldig medisch attest van uw arts te hebben. Duiken zonder geldig medisch attest maakt uw verzekering ongeldig.

  • Wij kunnen u van 1 dag tot 1 jaar een DAN-duikverzekering bieden.

Over Diving Javea

  • We zijn trots op onze kwaliteit van de dienstverlening, "Duiken met kwaliteit" is ons motto. Opgericht voor meer dan 10 jaar.
  • Diving Javea is een eersteklas duik- en duiktrainingsfaciliteit gelegen aan de prachtige kust van de Costa Blanca halverwege tussen Alicante en Valencia.
  • Ons erkende duikcentrum is toegewijd aan het geven van een kwaliteitsservice en ervaring voor recreatief, technisch en grotduiken.
  • We hebben een aantal instructeurs met veel ervaring en kennis van het gebied het verstrekken van een persoonlijke service en hoge kwaliteit instructie tijdens cursussen.
TOP