Maak een ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

Wachtwoord vergeten?

*

 

    

 

                     

Webdesign & websites

Studio Poseidon is dé specialist op het gebied van webdesign. Het design van uw website is natuurlijk heel belangrijk. Het is uw visitekaartje. Een goed ogende website levert nu eenmaal meer respons op. En niet te vergeten, de bezoeker komt nog eens terug. De kunst van ons vak webdesign is om een website goed aan te laten sluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Na het zien van de website moeten (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van de werkzaamheden van uw bedrijf. Indien de website al onduidelijk is, hoe kan men zich dan een goed volledig beeld vormen van de werkzaamheden van uw bedrijf?

“Wij adviseren al 10 jaar klanten op het gebied van webdesign. Naast het adviseren helpen we klanten met meer succes op Internet. Natuurlijk door het ontwikkelen van (mobiele) websites, maar ook door de inzet van zoekmachine marketing en linkbuilding. Daarnaast verzorgen we CMS-trainingen (Joomla) en houden wij onze klanten op de hoogte van alle laatste nieuwtjes op het gebied van Internet. Ook voor het versturen van digitale nieuwsbrieven, het lanceren van een webshop en het verbeteren van een hoge positie in de zoekmachine helpen wij u graag op weg!

We helpen organisaties echter verder op Internet. De vraag naar webdesign groeit nog steeds. Als de website voor uw bedrijf eenmaal ‘up and running’ is, is bewezen dat om bezoekers te blijven trekken, het een noodzaak is een gedeelte van de site periodiek te vernieuwen. Bijvoorbeeld met vermelding van nieuwe producten, diensten en prijzen. Studio Poseidon werkt met met open source CMS (Content Management System) van Joomla. Aan dit systeem werken wereldwijd duizenden programmeurs. U bent dus te allen tijde verzekerd van een up-to-date gebruiksvriendelijk CMS systeem.

 

Goedkoop website met CMS laten bouwen

Veel bedrijven hebben een nieuwe website nodig en zijn daarom op zoek naar de prijs om een website te laten bouwen. Wekelijks zoekt men in zoekmachines als Google op termen als: prijs website laten bouwen, kosten website laten maken en wat kost een website laten bouwen. Een concreet antwoord op deze vraag is echter niet zo makkelijk te geven en de zoekresultaten van Google zijn dan ook zeer uiteenlopend. De kosten van een website variëren namelijk per webdesign bureau en zijn vrijwel net zo lastig in te schatten als de kosten of prijs van een nieuwe woning.

 

Richtprijs nieuwe site laten bouwen

Elke website bouwer heeft andere specialisaties en kwaliteiten en daarom zijn de prijzen van website bouwers of webdevelopment in zijn algemeenheid sterk verschillend. Toch is het mogelijk om een globaal beeld te schetsen van de kosten voor een nieuwe website. 

TOP

THEME OPTIONS

Header type:
Theme Colors:
Color suggestions *
THEME
* May not have full accuracy!